Simon Cowell pelasti 200 koiran hengen – koiranlihafarmi suljettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television lukuisista musiikkiohjelmista tunnetuksi tullut musiikkimoguli Simon Cowell on lahjoittanut koirien hyväksi 32.000 dollaria, eli noin 28.000 euroa. Hän teki lahjoituksensa Humane Society International -järjestölle, joka on nyt käyttänyt rahat koirien pelastamiseen Etelä-Koreassa.

Järjestö kertoo lahjoituksen auttaneen koiranlihaan erikoistuneen farmin sulkemisessa Gyeonggi-don alueella. Paikalta pelastettiin noin 200 erittäin huonoissa olosuhteissa pidettyä koiraa, jotka olivat päätymässä ruoaksi. Kyseessä oli kolmastoista farmi, joka suljettiin organisaation avustuksella.

– Hänen tukensa auttoi meitä taloudellisesti, mutta se nosti samalla myös ihmisten tietoisuutta. Olemme tavanneet eteläkorealaisia, jotka olivat kuulleen hänen lahjoituksestaan ja sen vaikutuksista, Humane Society Internationalin johtaja Wendy Higgins kertoi People-lehdelle.

Pelastetuille eläimille etsitään nyt uusia koteja ympäri maailmaa.