Kendall Jenner ja Anwar Hadid rakkauden pääkaupungissa – kuin pariskunta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallisisarusten, Gigi ja Bella Hadidin ystävänäkin tunnettu julkkisperheen Kendall Jenner aiheutti taannoin kohua suutelemalla siskosten pikkuveljeä Anwar Hadidia. Kaksikko on nähty romanttisissa tunnelmissa Pariisin muotiviikolla.

Anwar Hadid ja Kendall Jenner ovat näyttäneet umpirakastuneilta Ranskan pääkaupungissa järjestetyssä muotimaailman ykköstapahtumassa. 19-vuotias Anwar Hadid ja 22-vuotias Kendall Jenner ovat lähipiirin mukaan saaneet siunauksen suhteelle miehen vanhemmilta sisaruksilta.

People-lehdelle kerrotaan, että Gigi ja Bella Hadid ovat tavallaan innoissaan siitä, että heidän pikkuveljensä deittailee heidän ystäväänsä.

Kendall Jennerin kerrotaan lopettaneen parisuhteensa NBA-tähti Ben Simmonsiin kolmen kuukauden seurustelun jälkeen. Mies oli ainoastaan kesäromanssi, vaikka urheilija jättikin pitkäaikaisen tyttöystävänsä, laulaja Tinashen huippumallin takia.

View this post on Instagram

bye Milano! thank you for the safe travels @flyprvt #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on