Poliisit houkuttelivat karanneen sian kotiin – sipsit pelastivat operaation

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset Doritos-maissilastut ovat olleet suosittuja naposteltavia 60-luvulta lähtien. Nyt kalifornialaiset poliisit ovat käyttäneet tortillasipsejä karanneen sian houkuttimena. He onnistuivat tehtävässään.

San Bernardinon poliisi on julkaissut Instagramissa videon, jolla he kertovat jahdanneensa pienen hevosen kokoista sikaa. Poliisit olivat tienneet, missä maatalouseläimen koti sijaitsee, ja he päättivät houkutella eläimen autaukseensa sipsien avulla. Poliisit tekivät maissilastuista polun, jota seuraamalla sorkkaeläin tepasteli turvaan.

Tortillalastut sopivat erinomaisesti leffanaposteltaviksi. Nyt sipsiyhtiö voi mainostaa olevansa myös karanneiden eläinten asialla. Onneksi yhdellä poliisilla oli ollut sipsejä mukana, jotta suurikokoinen sika saatiin takaisin omistajilleen.