Mies lauloi karaokessa yksisanaisen kappaleen – kiusallinen esitys nettihitiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karaoke on melko varma tapa saada ihmiset baariin. Karaoke houkuttelee yleensä hyviä laulajia paikalle esittelemään omia taitojaan pitkään hiottujen bravuurien avulla. Toisinaan myös ujoimmistakin yksilöistä kuoriutuu melkoisia viihdyttäjiä kunhan he pääsevät ensin oikeanlaiseen mielentilaan.

Nyt huvittavalla Andyn julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten eräs mies laulaa karaokea. Mies on valinnut kappaleekseen Danny Floresin Tequila-nimisen kappaleen, jossa hoetaan vain yhtä sanaa. Tequila-sana toistuu muutaman kerran noin puolen minuutin välein, ja sanan välussä on aina pitkä ja melko kiusallinen instrumentaaliosuus.

Lauluvalinnalla on suuri merkitys siihen innostuvatko muut paikalla olevat ja onnistuuko laulaja itse antamaan parhaan suorituksensa. Tämän kappaleen kohdalla suurin arvo taisi laulun sijaan olla koomisella tilanteella, jonka yksisanainen kappale aiheutti.