Saksalaisurheilijalle porttikielto sushibuffettiin – söi 100 lautasellista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen triathlonisti Jaroslav Bobrowski on saanut porttikiellon Landshutin kaupungissa sijaitsevaan sushiravintolaan, koska mies oli syönyt illan aikana yhteensä sata lautasellista japanilaista herkkua.

Running Sushi -ravintolassa on hermostuttu, kun saksalainen urheilija oli syönyt yhden illan aikana suhsia viiden ihmisen edestä. Ravintola veloittaa asiakkailta perussumman, jota vastaan saa syödä rajattoman määrän seisovan pöydän antimia. Kolmekymppisen Jaroslav Bobrowskin kerrotaan kuitenkin syöneen liikaa, Insider uutisoi.

Ravintolan omistajan mukaan ei ole normaalia, että yksi asiakas syö sata lautasellista sushia. Yhdellä lautasella on 2-3 sushia. Buffetti maksaa 15,90 euroa, ja Bobrowski on kuulunut aiemmin ravintolan vakioasiakkaisiin. Ravintola tekee suurimman osan voitoistaan alkoholia myymällä, mutta jättisyömäri nautti suhsisatsin lisäksi ainoastaan teetä.

Publiée par Jaroslav Bobrowski sur Lundi 10 septembre 2018