Bikini fitness -kaunotar kuin veistos – paljasti miten tällaisen vartalon saa

Fitness Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ariella Grinberg on kehonrakentaja, joka ihannoi lihaksikasta vartaloa sekä naisilla että miehillä. Nyt Grinberg esitteli hänen ruokavaliotaan ja treenejään kun seuraaviin bikini fitness -kilpailuihin oli enää vain neljä viikkoa aikaa.

Grinberg kilpailee kehonrakennuskilpailuissa bikini fitness -sarjassa, jossa naisellisuutta pidetään suurena valttikorttina. Bikini fitness -sarja on tarkoitettu terveellisiä elämäntapoja noudattaville naisille, jotka pitävät itsensä hyvässä kunnossa. Naisvartalon tulee olle sopusuhtainen ja urheilullisen sekä terveen näköinen, eikä siinä saa olla liikaa lihasmassaa tai -erottuvuutta. Sarjassa tarkastellaan myös naisen kasvoja ja hiuksia.

Viimeisillä viikoilla ennen kilpailuja Ariella Grinbergin aikataulu on kiireinen. Hänellä on tarkka ja aikataulutettu ruokavalio, jonka tarkoituksena on nyt saada naisen kehosta haluttu rasva ja lopulta myös suuri määrä nestettä pois. Ruokavalioon kuuluu paljon kasviksia, kanaa ja vähärasvaista vaaleaa kalaa.

Ariella Grinberg myöntää, että voittaakseen naisen tulee tehdä tiettyjä uhrauksia. Lipsahdukset ruoan suhteen kaverin häissä tai edes omissa eivät ole sallittuja, koska ne näkyvät heti kisalavalla. Kuntosalitreenien suhteen nainen keskittyy mahdollisimman suuriin toistomääriin pienemmillä painoilla.