Nainen putosi haitankkiin – ei huomannut luukun olevan auki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalaisessa ostoskeskuksessa on suurikokoinen akvaario, jossa asuu haikaloja. Haitankki oli avattu petokalojen ruokkimisen ajaksi. Valitettavasti ostoskeskuksen työntekijä ei huomannut avonaista luukkua.

Kiinalaisessa ostoskeskuksessa työskennellyt nainen juoksi haitankin päällä olevalla lasisillalla, kunnes putosi avonaisesta aukosta tankin sisälle. Videolla nähdään, kuinka nainen iskeytyy aukon toiseen reunaan ja putoaa akvaarion sisälle. Hait näyttävät uivan naista karkuun.

Nainen ei löydä heti tietään takaisin aukolle. Onneksi muut ostoskeskuksessa olevat ihmiset rientävät nopeasti apuun ja nainen saadaan pelastettua haiden seasta kuivalle maalle. Hän selviytyi onnettomuudesta säikähdyksellä.