Nämä merkit paljastavat – pariskunta ei ole onnellinen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kaiken olemisen ja tekemisen lähtökohtana voidaan pitää rakkautta. Rakkaus saa ihmiset lisääntymään, tavoittelemaan menestystä ja muodostamaan parisuhteita. Rakkaudesta on olemassa useita eri muotoja, mutta parisuhde toimii yleensä parhaiten kiintymykseen perustuvalla rakkaudella.

Elite Dailyssa on pohdittu merkkejä, jotka kertovat parisuhteen toimimattomuudesta.

Julkisuudessa kerrottiin äskettäin Roope Salmisen ja Sara Siepin eronneen, koska heidän arvomaailmansa eivät sopineet yhteen. Tämä on yksi tärkeimmistä seikoista parisuhteessa, että on ihmisen kanssa, jonka kanssa voi jakaa samanlaisen maailmankatsomuksen ja siihen suhtautumisen.

Kumppanuus on kompromisseja. Jos kumpikaan osapuolista ei ole valmis joustamaan ja tuijottaa aina itsepäisesti omaan napaan, ei suhde toimi pitkällä tähtäimellä.

Erimielisyydet kuuluvat myös parisuhteeseen, mutta jos riidan aiheena on aina samat asiat ilman, että niihin saataisiin ratkaisua, on liitto umpikujassa. Yleensä myös oma tuntuma siitä, että suhde ei ole kunnossa tai jatkamisen arvoinen, voi kertoa parin olevan sopimattomia toisilleen romanttisessa mielessä.