Post Malone levykaupan työntekijänä – huijaus ei mennyt läpi kaikille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Post Malone yritti taannoin höynäyttää levykaupan asiakkaita osana hyväntekeväisyyskampanjaa. Hän esiintyi kaupan asiakaspalveluintoisena myyjänä.

Myyjän roolissa Post Malone muun muassa haukkui omaa levyään ja yritti saada klassista musiikkia etsivän asiakkaan lukemaan kappaleensa härskejä sanoituksia. Rooli tuntuu menevän yllättävän hyvin läpi kaupassa asioiville.

Valeasu ei kuitenkaan peittänyt Post Malonen lukuisia tatuointeja. Niinpä tähden fanit tunnistivat hänet nopeasti.

Piilokamerapilalla mainostettiin rahaa sotainvalidien perheenjäseniä tukevalle Folds of Honor -säätiölle keräävää kampanjaa. Yhdellä onnekkaalla lahjoittajalla on mahdollisuus voittaa Bentley-auto ja huviajelu Post Malonen kanssa.