Isän silmä vältti hetkeksi – lapsi joutui matkatavaroiden läpivalaisuus

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lasten kaitseminen ei ole aina helppoa, varsinkaan kiireen keskellä. Tämän sai huomata taannoin eräs isä, jonka lapsi päätyi silmän välttäessä matkatavaroiden läpivalaisuun.

Verkossa levinneellä valvontakameran videolla nähdään Kiinan Xiaolanin juna-aseman turvatarkistuksen läpi kulkeva mies. Miehen ihmetykseksi hänen lapsensa on hävinnyt jonnekin, kunnes taapero putkahtaa ulos matkatavaroiden läpivalaisusta.

Pitkäikainen röntgensäteille altistuminen voi olla terveydelle vaarallista. Lapsen uskotaan kuitenkin olevan kunnossa lyhyen seikkailunsa jäljiltä.

Matkatavaroiden läpivalaisuun ovat päätyneet myös täysi-ikäiset. Uutisoimme taannoin tapauksesta, jossa aikuinen nainen kulki röntgenlaitteen läpi. Hän ei halunnut jättää laukkuaan hetkeksikään silmistään.