Jen Selter yläosattomissa Kreikan Santorinilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Wow, Capri….already planning my return 😍

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Tuoreimmissa otoksissaan Jen Selter esittelee maailmankuuluja kurvejaan ja erityisesti miljoonien ihmisten seuraamaa takapuoltaan bikineissä muun muassa Kreikan Santorinilla yläosattomissa poseeraten.

25-vuotias Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.

View this post on Instagram

Tag someone you want to go here with! 😍

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

View this post on Instagram

Be the energy you want to attract 💫

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

View this post on Instagram

Ciao!! How is everyone’s weekend going?!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

View this post on Instagram

I want to travel the world with you ✈️ ❤️

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on