Pieni pastatehdas loihtii spagettia Bronxissa – tekeminen kuin taidetta

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

New Yorkin Bronxissa sijaitseva Borgatti’s Ravioli & Egg Noodles on kolmannessa sukupolvessa toimiva pastatehdas, jossa on valmistettu käsin makaroniherkkuja yli 80 vuoden ajan. Pastan valmistaminen on kuin taidetta.

Tasty-kanava on julkaissut Youtubeen videon käsinvalmistetun pastan eri vaiheista. Video saa vatsan kurnimaan, sillä Borgattin pasta on luokiteltu ikimuistoisten herkkujen joukkoon. Toisin sanoen seuraavalla New Yorkin matkalla on suorastaan pakko vierailla Bronxissa maistelemassa kananmunista, jauhoista ja vedestä valmistettuja tuorepastaruokia.

Laadukkaat raaka-aineet takaavat parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Käsin valmistaminen tuo pastalle omintakeisen maun, mikä muistuttaa aitoa italialaista isoäidin kotiruokaa. Tastyn video osoittaa, että arkinen makaroniruoka voi olla myös korkealaatuista ja taidokkaasti valmistettua.