Vinkki ensitreffeille: Yksinkertainen tapa paljastaa luonteenpiirteet

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Muutaman viikon ajan kestänyt jutustelu puhelimen välityksellä muuttuu yhtäkkiä ehdotukseksi ensitreffeistä. Tässä kohtaa saattaa iskeä paniikki. Onko hän oikeasti yhtä ihana tosielämässä kuin mitä treffisovellus ja viestit antavat ymmärtää?

PureWow vinkkaa nyt naisille yksinkertaisen vinkin, jonka avulla voi selvittää paljon deittikumppanin luonteesta.

Olittepa menossa sitten drinkille tai kolmen lajin illalliselle, kannattaa miehen käyttäytymiseen kiinnittää huomiota hänen keskustellessaan ravintolan henkilökunnan kanssa. Mikäli hän kohtelee tarjoilijoita ystävällisesti, on hän todennäköisesti hyvä tyyppi.

Sanooko mies kiitos tai pyytääkö hän asioita ystävällisesti? Mikäli hän ei kiinnitä ravintolahenkilökuntaan mitään huomiota tai kohtele heitä ystävällisesti, saattaa hän ainoastaan esittää mukavaa miestä sinulle.