Swedish House Mafia tekee paluun! Uutta musiikkia ja kiertue tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme vuonna 2012 kuinka suosittu DJ-vetoinen ruotsalaiskolmikko Swedish House Mafia lopetti toimintansa ja jätti jäähyväiset suomalaisille Helsingin konsertissaan 20. joulukuuta. Yhtyeen viimeinen kiertue oli jättimenestys ja se myytiin esimerkiksi Ruotsissa loppuun nopeasti.

Nyt Swedish House Mafia on tekemässä paluun. Jäähyväisalbumillaan listojen kärkeen kuusi vuotta sitten noussut kolmikko, Axwell, Steve Angello ja Sebastian Ingrosso, on ilmoittanut tehneensä uutta musiikkia ja palaavansa esiintymislavoille.

Eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kolmikko paljasti esiintyvänsä Tukholmassa Tele2 Arenalla 4. toukokuuta 2019. Sen jälkeen vuorossa on kokonainen kiertue, jonka suunnitelmista ei ole kuitenkaan vielä kerrottu tarkemmin.