Älä väheksy suudelman voimaa – pussaile parisuhde paremmaksi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koska olet viimeksi suudellut niin voimakkaasti, että maailma ympärillä on kadonnut ja huulet ovat tuntuneet session jälkeen turralta? Teini-ikäiset osaavat imuttelemisen jalon lahjan, mutta pussailevatko aikuisikään ehtineet tarpeeksi?

Suudelman avulla voi välittää tunteistaan. Pussaileminen kiinnittää pariskuntia yhteen, eikä hellyydenosoituksen tai kiihkeän suutelemisen vaikutuksia kannata väheksyä. Kun huulet koskettavat oman kumppanin huulia, unohtuu koko muu maailma ympäriltä ja saa mainion hetken läsnäolosta nautiskelemiseen. Samalla kiinnittyy hetkeen.

Huulten kohdatessa tuntee kumppanin lähellä. Fyysinen kosketus lisää läheisyyttä ja se on osa tärkeää rituaalia ja viestimistä toisen ihmisen välittämisestä. Pusu lähtiessä ja tavatessa on pariskuntien välinen muistutus toisesta ihmisestä. Pussailemista ei kannata lopettaa edes pitkässä parisuhteessa. Se on yksi maailman voimakkaimmista kommunikaatiomuodoista.