Isabel Ljungdell pysäyttävässä kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2014 Miss Helsinki -tittelin voittanut mallikaunotar Isabel Ljungdell on viime aikoina kohahduttanut lähinnä somekuvillaan, sillä hän julkaisee tasaisin väliajoin esimerkiksi Instagramissa rohkeita ja paljastavia kuviaan.

Nyt Isabel esittelee sosiaalisessa mediassa täydellisyyttä hipovaa vartaloaan muun muassa Instagramissa julkaisemassa kuvassaan. Siinä hän seisoskelee pakarat paljastavassa uima-asussa selin kameraan.

View this post on Instagram

🌜

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel Ljungdell nähtiin taannoin missin tehtävien lisäksi myös musiikkivideon tähtenä, kun hän tähditti Probaker & Kalsin Explode-singlen musiikkivideota. Sen lisäksi Ljungdell on nähty Luokkakokous-elokuvassa ja hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.