Khloe Kardashian pohtii edelleen – ei tiedä haluaako jatkaa Tristan Thompsonin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuvuodesta rakkauttaan avomieheensä Tristan Thompsoniin hehkuttaneen Khloe Kardashianin elämä romahti, kun Thompson jäi kiinni uskottomuudesta. Khloe synnytti muutama päivä tämän jälkeen pariskunnan ensimmäisen yhteisen lapsen, True-tyttären.

Pariskunta päätti yrittää suhteen ehjäämistä ja he muuttivat kesän ajaksi lähelle Khloen perhettä Los Angelesiin. Nyt NBA-pelaaja Tristan Thompson on muuttanut takaisin kotijoukkueensa kaupunkiin, Clevelandiin. Khloe on jäänyt lapsen kanssa Los Angelesiin.

People-lehti kertoo, että Khloe Kardashian ei tiedä, haluaako enää olla suhteessa pettäjämiehensä kanssa. Hän ei myöskään ole innoissaan Los Angelesista pois muuttamisesta, eikä siksi ole vielä lähtenyt koripalloilijamiehensä luokse. Khloen tulevaisuus ja elämä on kuitenkin onnellista pienen True-tyttären takia, joka onkin naiselle elämän prioriteetti numero yksi.

View this post on Instagram

On set of @goodamerican

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on