1 586 miljoonan dollarin lottovoitto yhdelle kupongille – kaikkien aikojen suurin jättipotti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suurin lottovoitto on arvottu, ja se meni yhdelle kupongille, jonka haltija on nyt saamassa kaikkien aikojen suurimman voittosumman 1,6 miljardia dollaria. Yhdysvaltalaisen The Mega Millions -lottoarvonnan jättipotti on ensimmäinen miljardin dollarin haamurajan ylittänyt lottovoitto.

Voittajalla on nyt vapaus valita haluaako hän täyden 1.586 miljoonan dollarin summan vuosikymmenten varrella hiljalleen vai haluaako hän kertamaksuna noin 904 miljoonaa dollaria. Voittokuponki myytiin Etelä-Carolinan Simpsonvillessä sijaitsevassa KC Mart -supermarketissa, mutta voittaja ei ole vielä ilmoittautunut.

Kupongin myynyt kauppa saa 50.000 dollarin palkkion, kun voittosumma lunastetaan. Se on lain määrittämä maksimisumma, jonka kauppa voi saada voittokupongin myymisestä. Koska voittaja ei ole vielä ilmoittautunut, ei tiedossa ole myöskään oliko kyseessä yksittäinen henkilö vai kenties lottoporukka.