Ice-T pidätettiin – ei maksanut tietullia!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisimurhistakin aikoinaan räpännyt Ice-T on joutunut ongelmiin lain kanssa, joskaan ei järin katu-uskottavasta syystä. Tähti pidätettiin laiminlyötyään tietullimaksun.

Ice-T ylitti New Yorkin George Washingtonin siltaa ajaessaan tähdittämänsä Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjan kuvauksiin. Tähti ajoi kaistalla joka oli tarkoitettu elektronista tietullimaksua käyttäville kuljettajille.

Räppäri oli kuitenkin unohtanut elektronisen tietullipassin kotiin. Niinpä poliisit pysäyttivät hänet. Ice-T pidätettiin tietullimaksun laiminlyönnistä ja rekisteröimättömällä McLaren-urheiluautolla ajamisesta.

Ice-T vakuuttaa TMZ-sivustolle yksinkertaisesti unohtaneensa E-Z Pass -tietullipassin kotiin, sillä hän oli ajamassa upouudella autolla. Tähden mukaan tuliterä urheiluauto oli juuri saapunut hänelle Kaliforniasta.