10-vuotias poika vei ihastuksen treffeille – lensivät ulos ravintolasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen koulupoika halusi tarjota mukavan hetken tyttöystävälleen. Hän vei tytön kanssaan paikalliseen Nando’s kanaravintolaan Skotlannissa. Valitettavasti kaksikko jouduttiin poistamaan ravintolasta.

Kymmenenvuotiaan pojan sisko kertoi Twitterissä, että Nando’s ravintolan ikäraja on 13 vuotta, ja sitä nuoremmat saavat olla asiakkaansa ainoastaan aikuisen seurassa. Lapset joutuivat tekemään ruoasta noutotilauksen, ja he menivät syömään ateriansa ravintolan ulkopuolelle penkille. Ravintola pahoittelee tapahtunutta Mirror-lehdessä.

Skotlantilainen alkoholilaki kieltää alle 13-vuotiaiden olemisen anniskeluoikeudella varustetuissa ravintoloissa ilman täysi-ikäistä seuraa. Seuraavalla kerralla pojan kannattaa viedä tyttöystävä treffeille vaikkapa pikaruokalaan.