WhatsAppiin tarrapaketit ja GIF-kuvat – lähestyy jo Facebookin Messengeriä

Digi · Terhi Piiroinen

Yhteisöpalvelut ja pikaviestimet ovat muuttuneet viime vuosien aikana yhä enemmän toistensa kaltaiseksi. Nyt Facebookin omistama WhatsApp ottaa käyttöön Messengeristä tutut tarrapaketit. Tarrakuvien käyttö vaatii sovelluksen päivityksen.

WaBetaInfo tiedottaa, että Facebookin Messengeristä tuttuja tarroja voi pian käyttää myös WhatsAppissa. Tarroja voi käyttää päivityksen jälkeen iOS, Android ja Windows Phone -käyttöjärjestelmissä. WhatsAppin käyttäjille ladataan samat tarrakuvat kuin Facebookin Messengerin oletuspaketissa.

Tulevaisuudessa kuvavalikoima kasvanee myös kolmannen osapuolen tarjoamiin tarrakuviin. Applen älylaitteita käyttävät voivat myös lisätä keskusteluihin GIF-kuvia Facebookin Messengerin tyyliin.