7,5 miljoonaa seuraajaa ei ole väärässä – plusmalli tyrmäävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen huippumalli Ashley Graham ei ihannoi ylipainoa tai läskiä. Hän hehkuttaa kaikkia vartalomalleja, mutta erityisesti niiden kantajien tervettä itsetuntoa. Nyt nainen on esitellyt omaa bikinimallistoaan.

Kurvikkaiden naisten voi olla hankalampi löytää itselleen hyvin istuvia uima-asuja. Huippumalli Ashley Graham kuitenkin edustaa aitoa sekä tervettä naisvartaloa, jossa on kurveja sekä pyöreyttä. Hänen bikininsä istuvat täydellisesti.

Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham on julkaissut ensi vuoden bikinimallistonsa. Vaatebisneksen lisäksi hän julkaisee Pretty Big Deal -nimistä podcastia. Ashley Grahamilla on Instagramissa 7,6 miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Just a little dip🌊

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on