Myymälävaras pukeutui lehmäksi – varasti allergialääkkeitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arkansasissa on pidätetty myymälävaras, joka oli pukeutunut lehmäksi. 27-vuotias Ashley Curry oli yrittänyt varastaa Walmart-kaupasta allergialääkkeitä. Syytä erikoiselle asuvalinnalle ei tiedetä.

Pine Bluffin kaupungissa asuva Ashley Curry oli astellut paikalliseen Walmartin kauppakeskukseen. Nainen oli ottanut kaupan hyllystä paketin Flonase-allergialääkettä takin taskuun. Sen jälkeen hän suunnisti kohti uloskäyntiä vartijoiden seuratessa naisen tekemisiä.

Curry vietiin kaupan vartijakoppiin lehmäasussaan. Varas oli sanonut häntä tutkineelle naisvartijalle, että: ”Ime pinkkiä utaretta”. Varkautta koskeva oikeudenkäynti on määrä järjestää 30.10. alkavalla kuulemisella, The Smoking Gun uutisoi.