Olet nähnyt tämän miehen useammin kuin uskotkaan – taustanäyttelijä monessa mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taustanäyttelijöiden ja elokuva-avustajien tehtävänä on työskennellä kuvaustilanteessa joukkokohtauksissa. Avustajat tekevät kohtauksesta aidon tuntuisen ja pääsevät samalla kurkistamaan kuvaustilanteisiin. Yksi heistä on Eduardo Zapata.

Los Angelesissa asuva elokuvatyöntekijä Eduardo Zapata on julkaissut Youtubeen koostevideon, jolla nähdään hänen kaikki avustajaroolinsa. Mies on esiintynyt televisiosarjoissa ja mainoksissa. Hän on editoinut videot ympyröimällä itsensä kohtauksista.

Hän on ollut myös useilla eri musiikkivideoilla. Yksi videon kommentoijista huomauttaa, että Eduardo Zapatan ulkonäkö on monikansallinen, ja sopii siksi useaan eri rooliin. Nähtäväksi jää, pääseekö mies koskaan taustanäyttelijästä pääosaan.