Sarjakakkaaja jäi kiinni ja tunnusti: ”Kärsin juoksijan ripulista”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Jerseyssä sijaitsevien koulujen ylitarkastajana toimiva mies jäi taannoin kiinni haisevista toimistaan. Mies ulosti toistuvasti koulun urheilukentän katsomon alle.

Thomas Tramaglini jäi kiinni rysän päältä elokuussa kun hänet nähtiin ulostamassa kesken lenkkinsä. Nyt mies on myöntänyt syyllisyytensä. Hänet tuomittiin maksamaan 500 dollarin arvoinen sakkorangaistus ja oikeudenkäyntikulut.

Holmdelin lukion urheilukentältä ja sen edustalta löydettiin ennen miehen kiinnijäämistä toistuvasti ulosteita. Tramaglinin asianajaja kertoo NJ.com-sivustolle päämiehensä kärsivän niin kutsutusta juoksijan ripulista. Siinä akuutti verenkierto päähän aiheuttaa juoksijalle pakottavan ja välittömän tarpeen ulostaa.