StaraTV Lontoossa: Huawei julkaisi Mate 20 Pro -älypuhelimensa

Digi StaraTV Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Huawei julkaisi Lontoossa uuden älypuhelinten Mate 20 Pro -lippulaivansa, ja Stara oli paikan päällä tutustumassa ensimmäisten joukossa monin tavoin mullistavaan uutuuteen. Älypuhelimessa on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä edelläkävijän erityisesti kuvaamisessa.

Staran videoraportissa tutustutaan Huawei Mate 20 Pron uusiin ominaisuuksiin ja haastatellaan Huawein suomalaisia asiantuntijoita. Laitteessa on kolmoiskamera, jossa on Leican optisen telelinssin lisäksi myös macro ja laajakulma -kamerat. Macrolla voi ottaa kuvia jopa 2,5 senttimetrin päästä. Lisäksi laitteessa on uutta kuvanvakautustekniikka ja reaaliaikaisesti toimivia erikoisefektejä.

Uutena erikoisuutena Huawei Mate 20 Pro pystyy lataamaan jatkossa langattomasti myös muita laitteita, kuten esimerkiksi Applen iPhone -älypuhelimia. Laitteessa on 6,39-tuumainen OLED-näyttö, sormenjälkien tunnistin sijaitsee näytön keskellä ja uudenlainen kaiutin USB-portissa. Uusi SuperCharge-pikalataustoiminto lataa uutuuspuhelimen akun 70 prosenttiin jo 30 minuutissa.