Uskomaton valoshow! Halloween loistaa Michael Jacksonin tahdissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen musiikinopettaja Tom BetGeorge taitaa jouluvalojen ja musiikin yhdistämisen. Esittelimme miehen viime vuonna loihtiman valonäytöksen halloweenin aikaan, ja nyt hän on luonut uudenlaisen ohjelmanumeron. Tällä kertaa musiikkina raikaa Michael Jackson.

Yhdysvalloissa on tapana, että omakotitaloihin ripustetaan näyttävät jouluvalot ja aiheen ympärille on toteutettu jopa kilpailuja sekä televisio-ohjelmia. Tom BetGeorge haluaa ripustaa valonsa jo halloweenia ennen kauhuteemalla. Täydellistä kytkinajastusta vaativa välkkyminen toistuu Michael Jacksonin kappalekimaran tahdissa.

Sen lisäksi, että valot välkkyvät musiikin tahdissa, on myös pihalla loistava valopiano ohjelmoitu soittamaan aitoja nuotteja. Toivottavasti miehen naapuri ei kärsi välkkyvien valojen laukaisemasta migreenistä tai epilepsiakohtauksista.