Fanit raivostuivat Kim Kardashianille: ”Takapuolesi näyttää liian pieneltä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen äiti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kim Kardashian on julkaissut mainoskuvan Instagramiin. KKW Beautyn kultaisena hohtava meikkisarja on saanut mainoskasvokseen jälleen itse Kim Kardashianin – puolialastomana totta kai.

Nyt fanit ovat raivostuneet kuvasta, koska muhkeista muodoistaan tunnettu nainen näyttää kuvassa todella hoikalta. Katse kiinnittyy etenkin naisen takapuoleen, joka on huomattavasti totuttua pienemmän näköinen. Ihmiset ihmettelevät, minne Kim Kardashianin kuuluisa peppu on kadonnut.

Kim Kardashianin on kerrottu laihduttaneen ja kuntoilleen tänä vuonna enemmän kuin koskaan aiemmin. Hänen sisaruksensa ovat moittineet naista liiallisesta laihduttamisesta. Mainoskuvan takamus on kuitenkin pienentynyt todennäköisesti kuvakäsittelyn tuloksena.