Karmiva paljastus – kuolleiden tuhkaa salakuljetetaan Disneylandiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ympäri maailmaa sijaitsevat Disney-aiheiset huvipuistot kuuluvat maailman suosituimpiin matkakohteisiin. Teemahuvipuistoissa työskennelleet ovat nyt paljastaneet, että osa ihmisistä ripottelee omaistensa tuhkia Disneyn huvipuistoihin. Kauhutalo Haunted House on suosituin paikka.

Disneylandin työntekijöillä on oma koodisana ihmisen jäänteiden korjaamiseen huvipuistosta. Työntekijät käyttävät HEPA clean-up -käskyä, kun he huomaavat jonkun kaataneen ihmisen tuhkaa huvipuistoalueelle. Paikalle tulee ultratehokas imuri poistamaan tuhkat.

Wall Street Journalin mukaan ihmiset salakuljettavat tuhkia huvipuiston turvatarkastusten läpi noin kerran kuukaudessa. Valitettavasti tuhkien levittäminen on kiellettyä. Omaiset haluavat viedä jäännökset huvipuistoon yleensä siksi, että se on ollut menehtyneen henkilön lempipaikka aikanaan.