Pienet ja laadukkaat lahjaideat – näillä teet vaikutuksen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lahjojen ei välttämättä tarvitse olla kalliita tai suurikokoisia tehdäkseen vaikutuksen saajaansa. Toisinaan loistavan idean paketoiminen voi tuottaa saajalleen enemmän iloa kuin väkisin hankittu megaluokan paketti.

Toki jokainen haluaisi antaa isänpäivälahjaksi tuliterän television, pelikonsolin tai vaikkapa lomamatkan etelään. Olipa kyse sitten joululahjasta, syntymäpäiväpaketista tai muusta merkkipäivästä, kannattaa lahjaa pohtia käytännöllisyyden kautta. Mitä hän tarvitsee tai arvostaa?

Ahkeralle työmyyrälle tai yrittäjälle voi hankkia laadukkaan nahasta valmistetun kansion, kalenterin tai asiakirjasalkun. Pienten lasten äidit arvostavat varmasti kaunista kaulakorua, joka tuo luksusta arkeen ja muistuttaa lähimmäisistä. Kotona viihtyvälle henkilölle voi hankkia pakettiin eteerisiä öljyjä annostelevan tuoksuhöyryttäjän.

Instagramin suurkäyttäjälle voi antaa puhelinprintterin, jonka avulla parhaimmat otokset voi tulostaa saman tien. Kaikki rakastavat myös torkkuvilttejä, joten kannattaa kääriä pakettiin kaunis ja monipuolinen peitto tai muutama koristetyynynpäällinen. Mutteripannut sopivat kahvin ystäville ja puiset neulontapuikot käsityöharrastajalle.