Täytätkö pyöreitä vuosia? Tässä loistoideat tavallisten juhlien tilalle

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pyöreitä vuosia juhlitaan yleensä ravintolassa tai kotona skoolaten ja juhlatarjoilusta nauttien. Mikäli on kyllästynyt perinteisiin juhliin, voi syntymäpäiviä viettää myös muilla tavoilla. Onko juhlan pakko olla esimerkiksi illalla? Eikö syntymäpäiväaamiainen tai brunssi kuulostaisi paremmalta idealta?

Syntymäpäiviä voi juhlia myös konsertissa, teatterissa tai muussa mieleisessään esityksessä. Varaa VIP-aitio itsellesi ja vieraille tarjoilujen kera. Toinen hauska idea on tehdä syntymäpäivästä ikimuistoisen kokemuksen osallistumalla uuteen aktiviteettiin tai kokeilemalla jotain hurjapäistä asiaa ensimmäistä kertaa elämässä.

Juhlia voi viettää myös toisella paikkakunnalla ja panna kakkurahat esimerkiksi pieneen reissuun. Samalla, kun tutkailee uusia paikkoja turistina, voi seurueen kanss vierailla viinitilalla tai pienpanimossa. Myös vieraat nauttivat usein toiminnallisista syntymäpäivistä.