Tahdotko kodin tuoksuvan syksyltä? Kätevä niksi auttaa nopeasti

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksi joulun parhaista puolista on sen tuoksu, jossa on ripaus kanelia, kardemummaa, anista, pomeranssia ja vaniljaa. Mikäli haluaa kotiin luonnollisesti syksyn tuoksuja ilman keinotekoisia tuoksukynttilöitä, kannattaa sesonkimausteita keittää kattilassa.

Hiljalleen liedellä poriseva maustekattila tuo kotoisaa tuoksua koko asuntoon. Riittää, että veden joukkoon panee muutaman kanelitangon, appelsiinia, omenaa ja vaniljauutetta. Toki kattilassa voi lämmittää myös hehkuviiniä tai omenasiideriä, jonka joukkoon lisää omia jouluisia mausteita.

Samalla idealla voi saada kotiin myös muita tuoksuja esimerksiksi raikasta sitruunaa tai kuusenoksia keittämällä. Markkinoilla on myös eteerisiä öljyjä, joita käyttämällä voi saada kodikasta tunnelmaa tuoksujen muodossa.

View this post on Instagram

Want the wonderful smell of Fall and Winter without using toxic scented candles? If so, try this slow cooker potpourri recipe! – 1 orange – 2 cinnamon sticks – 1/4 tsp ground cloves – 1/2 tsp ground nutmeg – 1 cup fresh cranberries Combine all ingredients in a slow cooker and fill with water, completely covering all ingredients. Stir everything together & set your slow cooker on low or warm, uncovered. Add water as needed to ensure the ingredients don't burn. You can also use this recipe on the stove top, just remember to check it frequently! https://dontwastethecrumbs.com/2015/11/slow-cooker-potpourri-fall-and-winter-scents/ Scented candles reduce the air quality in your home, can cause health issues, and can be very dangerous. Slow cooker potpourri is a much safer alternative and smells wonderful, without those toxic fumes! If you have a favorite slow cooker/stove top potpourri recipe you'd like to share please put it in the comments below! #potpourri #slowcooker #clowcookerpotpourri #fallpotpourri #autumnpotpourri #fall #aumtumn #fallscents #aumtumnscents #fallsmells #autumnsmells #orange #cinnamon #cloves #nutmeg #cranberry #nontoxic #saferthancandles #candles #scents #crunchymom #crunchymoms #crunchymomsnewsfeed

A post shared by Crunchy Moms Newsfeed (@crunchymomsnewsfeed) on