”Vahvat naiset eivät jaksa nykyistä deittailua”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Arvonsa tietävä nainen pitää usein nollatoleranssia paskanjauhamiselle ja tyhjille lupauksille. Kun nainen tietää mitä haluaa ja näkee sen eteen myös vaivaa, ei hän hyväksy tekosyitä tai turhia selityksiä. Hän haluaa nähdä aitoja tekoja.

Itsenäisesti elämään oppineet naiset saattavat tuntua monen mielestä kylmiltä suorittajilta. Kyse ei välttämättä ole siitä, että he olisivat kasvattaneet liiaksi kuortaan tai aliarvioisivat muita ihmisilä.

He ovat usein kyllästyneet ihmisiin, jotka menevät aina aidan matalimmasta kohdasta yli. Näiden naisten voi olla vaikea löytää puolisoa, joka oikeasti arvostaisi heitä ihmisinä ja sitoutuisi heihin yhtä suurella intensiteetillä kuin hekin sitoutuvat rakastamaansa ihmiseen.

Vahvat naiset saattavat vältellä deittikulttuuria, koska eivät jaksa teennäistä tapailua tai ajan hukkaan heittämistä. He mielummin odottavat oikeaa sinkkuna kuin hyppäävät summamutikassa väärän tyypin mukaan. He haluavat rakastua korviaan myöten ja nähdä sen ansiosta kaikkialla hattaraa ja vaahtokarkkeja. He luottavat, että euforiaa elämään tarjoava kumppaniehdokas on tarpeeksi rohkea tekemään aloitteen myös kasvotusten.

Nämä naiset haluavat samalla vierelleen ihmisen, johon he voivat oikeasti luottaa ja turvautua. He haluavat henkilön, joka on yhtä vahva – ja ennen kaikkea aito. He haluavat parisuhteen, jossa on enemmän tekoja ja toisen ihmisen arvostusta kuin omaan napaan tuijottamista tyhjien lupausten kera.