Caitlyn ”Bruce” Jennerin elämäkerrasta tekeillä elokuva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiavoittaja Bruce Jenner tunnettiin aiemmin Kris Jennerin aviomiehenä. Nykyisin Caitlyn Jennerinä elävä 68-vuotias realitytähti elää transsukupuolisen Sophia Hutchinsin kanssa. Heillä on ikäeroa 47 vuotta.

Caitlyn Jenner tuli näyttävästi kaapista vuonna 2015 esiintymällä Vanity Fairin kannessa ja julkaisemalla uuden Twitter-tilin naisena. Hän julkaisi myös elämäkertateoksen The Secrets of my Life, jonka pohjalta ollaan todennäköisesti luomassa elokuvaa. Caitlyn ei kuitenkaan myöntänyt hanketta suoraan, kun häneltä kysyttiin asiasta Loose Women -ohjelmassa.

– Kuinkahan tähän nyt pitäisi vastata? Vastaus on kyllä ja ei. Se jää nähtäväksi, Caitlyn Jenner vihjaili ohjelman Truth or Trash -osiossa, eikä siis kieltänyt kokonaan elokuvahanketta.