Peltsiltä tärkeä viesti nuorille pojille: ”Älä yritä piiloutua, mä haastan sut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkitoimittaja Mikko ”Peltsi” Peltola valittiin äskettäin Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2018. Viime vuosina erityisesti luontoon liittyvistä televisio-ohjelmista tuttu Peltola lähetti eilen tärkeä viestin nuorille koululaispojille.

– Hei 3.-6. luokkalainen poika, meikäläisen seuraaja. Älä yritä piiloutua, Instan statistiikka paljastaa että olet olemassa, Peltsi kertoi Instagram-kuvansa yhteydessä.

– Mä haastan sut ja sun kaveris syömään päivittäin kasviksia vähän enemmän kuin nyt. Siis marjoja, vihanneksia ja hedelmiä. Ne ovat terveellisiä, hyviä ja niiden avulla jaksaa paremmin! Onko ok?!? Näin tekee myös retkikaverini Valtteri.

Alunperin DJ-uralta ja radiosta tunnetuksi tullut Peltsi on nähty urallaan monissa televisio-ohjelmissa, ja viime aikoina hän on esitellyt Lappia ja ylittänyt itsensä mitä hurjemmissa kuntohaasteissa. Nyt Peltola pyrkii edistämään lasten ja nuorten kasvisten syömistä.