Red Dead Redemption 2 rikkoo ennätyksiä

Digi Pelit · Tim Isokivi

Rockstar Gamesin odotettu Red Dead Redemption 2 saapui kauppoihin viime viikolla. Villiin länteen sijoittuva peli nousi Variety-sivuston mukaan vuoden tuottoisammaksi viihdetuotteeksi.

Red Dead Redemption 2 -peliä myytiin kolmen ensimmäisen vuorokauden aikana 725 miljoonaa kappaletta. Se tuotti enemmän rahaa kuin vuoden menestynein elokuva, ensi-iltaviikonloppunaan 640 miljoonaa dollaria tuottanut Avengers: Infinity War.

Red Dead Redemption 2 on silti vasta kaikkien aikojen toiseksi eniten julkaisuviikonloppuna rahaa tehnyt viihdetuote. Ensimmäisellä sijalla on niin ikään Rockstar Gamesin kehittämä Grand Theft Auto 5. Se tuotti kolmen ensimmäisen vuorokauden aikana yli miljardi dollaria.

Villin lännen armottomaan maailmaan sijoittuva peli on ollut myös arvostelumenestys. Red Dead Redemption 2 on parhaillaan arvosteluja yhteen keräävän Metacritic-sivuston parhaat pisteet saanut Playstation 4 -peli.