Stoorlan tempaus: Lapset heijastinsprayllä näkyväksi Valkeakoskella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkokauppakeskus Stoorla tempaisi viime viikonloppuna Valkeakoskella, kun se tarjosi lapsille ja lapsiperheille veloituksetta liikenneturvallisuutta. Tempauksessa oli kyse verkkokaupassa myytävästä Albedo-heijastinspraystä, jolla voidaan lisätä heijastava pinta lähes mihin tahansa.

Albedo100
Stoorla-verkkokaupan tempaus Valkeakoskella, Kuva: Stara
Stoorla-verkkokaupan tempaus Valkeakoskella, Kuva: Stara

Valkeakosken keskustassa noin 150 lapsen pyöräilykypärä, polkupyörä, reppu tai kengät muuttuivat heijastimiksi kahden tunnin tempauksen aikana. Tarkoituksena oli lisätä liikenneturvallisuutta Valkeakoskella, jossa monien lasten havaittiin kulkevan pimeällä ilman heijastinta.

– Lapsiperheen isänä kiinnitin huomiota siihen, että lapset eivät näy liikenteessä tarpeeksi hyvin. Löysin sitten Stoorla-verkkokauppaamme heijastinsprayn, jonka avulla esimerkiksi pipo tai pyöräilykypärä toimivat jatkossa heijastimina ja näkyvät autoilijoille jo kaukaa, Stoorlan toinen yrittäjä Mikko Hallamaa kertoi Staralle.

Stoorla-verkkokaupan tempaus Valkeakoskella, Kuva: Stara
Stoorla-verkkokaupan tempaus Valkeakoskella, Kuva: Stara

– Tutustuimme tuotteeseen ja vakuutuimme sen tehosta. Halusimme sitten kantaa kortemme kekoon turvallisen liikkumisen puolesta. Odotimme tapahtumaan muutamaa kymmentä lasta ja nuorta, mutta heitä tuli lopulta moninkertaisesti enemmän. Tällaiselle tuotteelle on siis selvästi tarvetta, Hallamaan kollega Jyri Järvinen lisäsi.