Farkkuhameita ja hidasta deittailua – tässä ovat marraskuun trendit!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Marraskuu tuo tullessaan muutakin kuin pimeitä päiviä ja joulun supermarketteihin. Tänä vuonna laskeudutaan loppuvuoteen rauhallislla mielellä ja odottavaisella asenteella. Nyt on muotia keskittyä pieniin yksityikohtiin.

PureWow’n mukaan skandinaavinen juhlakoristelu on muotia maailmalla. Havukoristeet, rustiikkiset yksityiskohdat ja tekstiilien hyödyntäminen sisustuksessa on nyt hitti. Marraskuussa panostetaan myös omintakeisen joulukalenterin hankintaan. Suosituimpia ovat alkoholia, koruja tai vaikkapa seksivälineitä sisältävät adventtikalenterit. Lapsille voi hankkia lelu-, suklaa- tai tarrakalenterin.

Nyt on tendikästä pukeutua farkkuhameeseen tai -mekkoon. Sen voi panna ylleen esimerkiksi treffeille, jonne mennään nyt hitaammalla ja kestävämmällä otteella. Deittiviidakko muuttuu marraskuun aikana siten, että ihmiset panostavat treffailussa määrän sijaan laatuun ja deittisovellusten käyttö vähenee. Tinderin ja Bumblen tilalla käytetään nyt Once-nimistä sovelusta.

View this post on Instagram

За таким столом хочется оставаться как можно дольше за завтраком, обедом или ужином)🙈✨ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Photo by @lizasliving ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ #homestyle #homestyling #дизайндома #дизайнквартиры #hygge #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinavianhome #scandinavianinterior #scandinavianphoto #scandinaviandecor #interior #interiordesign #homedesign #designspiration #decor #vsco #instagram #instadesign #ikeakitchen #likeforlikes #скандинавскийстиль #скандинавскийинтерьер #followforfollowback #ikeahome #ikea #икеа #instagood #instapic #instaphoto

A post shared by 🌿 СКАНДИНАВСКИЙ СТИЛЬ 🌿 (@scandi_scandi) on