Pissaajille märkä kostoisku – sadettajiin asennettiin liikkeentunnistimet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Scott Vaaler niminen mies on julkaissut Youtubessa videon, jolla esittelee keksintöään virtsaajien häätämiseksi. Mies oli kyllästynyt talonsa seinustalle tarpeensa tehneisiin juhlijoihin, että päätti kostaa kuseksijoille.

Rantakaupungissa asuva mies kyllästyi kesäaikaan alueelle tulleisiin juhlijoihin, jotka tekivät tarpeitaan hänen talonsa vierustalle. Mies hankki muutaman liikkeentunnistimella toimivan kastelijan ja asensi ne talonsa aidan molemmin puolin. Sen jälkeen hän katseli työnsä hedelmiä valvontakameran taltioinnilta.

Videolta näkee, että pissareissulle tulleet henkilöt säikähtävät sadettajia ja kastelijoita. He joutuvat jatkamaan iltaansa märissä vaatteissa. Sen sijaan Scottin pihalla ei ole muuta märkää kuin puhdas vesi.