Julkkisvalmentaja löydetty kuolleena kylpyammeesta – oli supertähtien luottohahmo

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Julkkisten kuntovalmentajana työskennellyt kehonrakentaja ja fitness-malli Amanda Mandy Blank on löydetty kuolleena kodistaan. Los Angelesissa asunut nainen oli 42-vuotias. Hän valmensi muun muassa Alex Rodriguezia, Mickey Rourkea ja Marcus Allenia.

New York Daily kertoo, että Amanda Mandy Blankin kodinhoitaja oli löytänyt hänet kylpyammeesta. Julkisuuteen ei ole paljastettu Blankin kuolinsyytä. Blank aloitti fitness-uransa 18-vuotiaana.

Kehonrakentajana uraa luonut Amanda Blank voitti monta alan kilpailua ja hän tähditti monen fitness-lehden kansikuvaa urallaan. Hänellä oli laaja asiakaskunta, jolle nainen teki itse liikunta- sekä ravinto-ohjeet, TMZ uutisoi.

View this post on Instagram

“ A perpetual way of being “ It’s not a one night stand with me, it’s forever. …… ⚡️THE BLANK BODY PROGRAM ⚡️ It’s the best part of my program. It’s the greatest part of your process. To feel and look your sexiest year round without the yo yo dieting and upside imbalanced training. My program is a structured system of customized nutrition, training and coaching. You get to wear your BAD ASS year round when you follow my program. I push you to become something extraordinarily UNREAL! Click in BIO to SIGN UP! Write to me if you have any questions! BlankBody2019@Gmail.com 📩 ———————⚡️——————————- #BLANKSTA #BlankstaWarrior #TheBlankBodyProgram #bornagain #MandyBlank #BlankBody #Goddess #Artist #Warrior #BodySculptor #Art #ohrangutang #BadGirl #BadMotherFucker #RaiseYourFrequency #ToRaiseYouUp #PushTheButtons #ToPushYourButtons ⚡️€€OTT£G ⚡️#detox #detoxify #detoxprogram #pinupgirl #waistline #BelieveInTheART. #pushit #2019

A post shared by 👑 MANDY BLANK 👑 (@therealmandyblank) on