Lordi mukaan seksivälinebisnekseen – julkaisi oman Lordildon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotimainen hardrockyhtye Lordi on seurannut monen muun rockyhtyeen esimerkkiä ja päättänyt julkaista vibraattorilla varustetun dildon. Seksivälineen nimi on tietysti Lordildo, ja niitä tullaan valmistamaan rajoitettu erä.

Lordin nimeä kantava aikuisten leikkikalu ilmestyy juuri sopivasti Sexorcism-kiertueen mainingeissa. Yhtye keikkailee parhaillaan Keski-Euroopassa ja saapuu kotimaahamme 28. joulukuuta Tavastialle. Lordildo mahdollistaa viimeinkin monsterimiehen rakkauden pintaa syvemmältä.

Dildoja saa ostettua kiertueelta fanituotteiden yhteydestä. Yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto Sexorcism äänitettiin vuosi sitten ja se ilmestyi tämän vuoden keväänä.

It's real. It's coming. The Lordildo high quality vibrator from Fun Factory. Soon available on the Sextourcism merch…

Publiée par Lordi sur Mercredi 31 octobre 2018