Red Sox juhli mestaruuttaan – yökerhosta 300 000 dollarin alkoholilasku

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Boston Red Sox voitti sunnuntaina World Seriesin mestaruuden Yhdysvalloissa voittamalla Los Angeles Dodgersin selvin lukemin ja otteluvoitoin 4-1. Joukkueen mestaruusjuhlat olivat luonnollisesti näyttävät, mutta myös kosteat. Fortune-talouslehti nimittäin raportoi alkoholikulujen olleen erittäin merkittävät.

Viisi vuotta sitten edellisen kerran mestaruutta juhlinut Red Sox käytti nimittäin lehden saamien tietojen mukaan mestaruusjuhlien alkoholitarjoiluun yhdessä bostonilaisessa yökerhossa peräti 300.000 dollaria. Joukkueen tähtipelaajat olivat lehden mukaan suihkuttaneet yökerhossa ilmoille niin paljon samppanjaa, että paikalla olleet olivat siitä märkiä.

Ostoslistalla oli muun muassa 60 tavallista 0,75 litran pulloa huippukallista Ace of Spades -samppanjaa. Lisäksi yökerhossa joukkueen pöytään kannettiin kaksi kuuden litran Brut Gold Armand de Brignacia, joiden kappalehinta on 20.000 dollaria sekä kaiken kukkuraksi 35.000 dollaria maksanut 15 litran pullo Luc Belaire Luxea. Alkoholilla oli myös ikäviä vaikutuksia juhlissa, sillä paraatin aikana fanin heittämä oluttölkki rikkoi joukkueen mestaruuspokaalin.