Sampo Kaulanen sekavuuskohtauksestaan: ”Sen jälkeen meni filmi poikki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias joutui viime kesänä kovaan koitokseen, kun hänet kiidätettiin Lapin keskussairaalaan sekavana. Hän oli ottanut sekaisin alkoholia ja lääkkeitä, joiden yhteisvaikutus oli lähes kohtalokas. Kaulanen kertoi tapauksesta Sensuroimaton Päivärinta -nettisarjan haastattelussa.

– Oli niin lähellä hengenlähtö, että alkoi miettimään siltä kantilta, että onko sitä valmis lähtemään tuollaisten juttujen takia. Vaimo kertoi, että silloin kun ambulanssi tuli paikalle, niin syke oli 250. Kyllähän sen nyt maallikkokin tietää, että sydänpysähdys oli hyvin lähellä, Sampo Kaulanen kertoi.

– Syy siihen miksi sitä lääkkeitä ja viinaa otti sekaisin oli, että oltiin just tultu jenkeistä kuvausreissulta ja oli jetlag päällä. Toukokuusta saakka oli ollut unettomuusvaikeuksia ja jenkeistä kun tultiin, niin oli kaksi vuorokautta unetonta. Ajattelin, että testataan vanhaa lappilaista metodia ja vedetään kunnon lärvit.

Ensin Sampo nautti viiniä ravintolassa ja sen jälkeen vielä hanapakkauksesta kotona lisää. Uni ei kuitenkaan tullut silmään, joten Kaulanen päätti ottaa lisäksi myös lääkkeen. Sen jälkeen tuli pikainen kutsu Jounin Kaupalle, jossa vieraillessa alkoholi ja lääkkeet alkoivat vaikuttaa ikävällä tavalla.

– Sen jälkeen meni filmi poikki, eikä sitä oikein muistakaan mitä on tapahtunut. Pieni muistikuva on ambulanssista. Olin hereillä, mutta sekoilin. Oli pelottava juttu mihin sitä on sekavuustilassa kykeneväinen. En tunnista niistä kertomuksista itseäni yhtään, Sampo Kaulanen kertoi Päivärinnan haastattelussa.