Eminemin 22-vuotias tytär on tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta vuosien tauon jälkeen tekevä räppäritähti Eminem paljasti viime viikolla olleensa studiossa yhdessä Snoop Doggin kanssa. Hän ei ole kuitenkaan perheen ainoa kansainvälistä huomiota saava henkilö, sillä toinen on räppärin kappaleissakin huomiota osakseen saanut Hailie-tytär.

Moni muistaa tyttärelle omistetun Hailie’s Song -kappaleen musiikkivideon, jossa Hailie-tytär nähdään vauvana. Videosta on kuitenkin jo niin paljon aikaa, että Hailiesta on ehtinyt kasvamaan 22-vuotias kaunotar. Haileyn yksityisyyttä suojeltiin pitkään, mutta pari vuotta sitten hän päätti tehdä itselleen julkisen Instagram-tilin.

Hailie Scott on nyt julkaissut omalla Instagram-kanavallaan itsestään kauniita kuvia. Tyttärestä on kasvanut kuvankaunis nuori nainen, joka loistaa myös koulussa. Hailey on saanut aikoinaan myös lukiosta valmistuessaan akateemista huippuosaamista osoittaville oppilaille osoitetun palkinnon.

View this post on Instagram

Got a ring light and decided to take some selfies📸

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

View this post on Instagram

happy early birthday to me

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

View this post on Instagram

Apparently nobody understood the first caption

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

View this post on Instagram

arrrrrr you as ready for halloween as i am

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on