Nainen kuristi portsarin tajuttomaksi – luuli läpsäisseen takapuoleensa

Ohhoh! · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime aikoina otettu merkittävästi aikaisempaa tiukempi linja seksuaaliselle ahdistelulle ja kaikenlaiselle asiattomalle lähentelylle. Usein tämä johtaa myös noloihin ylilyönteihin, kuten nyt Yhdysvalloissa. Siellä nainen nimittäin kuristi vahingossa portsarin.

New Yorkin osavaltion Plattsburghissa tapahtuneessa välikohtauksessa nainen oli saapunut yökerhoon, jossa hänen oli määrä viettää iltaa yhdessä ystäviensä kanssa. Yökerhon tanssilattialla nainen kuitenkin hyökkäsi täysin yllättäen portsarin kimppuun, otti häntä kurkusta kiinni ja kuristi tajuttomaksi. Kello yhdeltä yöllä tapahtuneen välikohtauksen selvittelyssä kävi lopulta ilmi odottamattoman hyökkäyksen syy.

Kyseinen nainen, 22-vuotias Kierah Lagrave, kertoi luulleensa, että portsari oli läpsäissyt häntä takapuoleen. Lopulta poliisin tarkistamilta valvontakameroiden videoilta kuitenkin paljastui, että nainen olikin erehtynyt henkilöstä ja että läpsäisijä oli aivan toinen henkilö. Todellisuudessa naista läpsäisi takapuoleen hänen oma ystävänsä. Portsari tuli tajuihinsa hetken kuluttua iskusta.