Paras kaveri on kultaakin kalliimpi – nämä hän tekee sinun vuoksesi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ystävyys on joidenkin mielestä jopa parisuhdetta syvempi kumppanuus, koska puolisoiden vaihtuessa kaverit kuitenkin on ja pysyy. Tai ainakin ne parhaat kaverit. Nyt on listattu asioita, joita bestikset toisilleen tekevät.

Paras kaveri on hän, joka tarkastaa ettei ystävän hampaanväleissä ole ruokaa, huulipunaa tai muuta sinne kuulumatonta. He panevat niskasta töröttävän pesulapun piiloon tai vinkkaavat jalassa roikkuvasta vessapaperista. Bestis osaa rauhoittaa hädän hetkellä vaikka hiuksiasi harjaten ja nessuja ojentaen.

Paras kaveri lainaa kotiosoitettaan aina kun tarvitset. Voit kulkea hänen asunnossaan kuin omassasi ja mennä kylään milloin huvittaa. He tietävät, mikä on lempijuomasi ja varaavat sitä jääkaappiin samalla kun ostavat omiaan. He tarkastavat ulkonäkösi peiliä paremmin ennen illanviettoa ja sanovat suoraan, jos tilanne vaatii vielä korjaamista.