Antti Tuisku asuu nyt Espanjassa: ”Jos mie en kyllästy näihin maisemiin?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Antti Tuisku on parhaillaan pitkällä tauolla, ja syksyn hän on viettänyt Espanjan auringon alla. Tuoreen somepäivityksensä perusteella Tuisku viihtyy Välimeren maisemissa odottamattoman hyvin. Kuvassa Tuisku poseeraa vaeltamassa vuorilla yhdessä koiransa kanssa.

– Mie tiiän että te kyllästytte näihin kuviin, mut mitä jos mie en kyllästy näihin maisemiin? Antti Tuisku kirjoittaa Espanjasta.

Antti Tapani -elämäkerrassa paljastettiin taannoin yksityiskohtaisesti Antti Tuiskun uran kulissien takaisesta elämästä. Kirjassa kerrotaan muun muassa Antti Tuiskun selästä löytyneestä kasvaimesta, mutta myös yllättävästä abortista.

Nuoruudessaan Antti Tuiskusta oli elämäkertansa mukaan tulla yllättäen perheenisä. Tuolloin vielä kotikaupungissaan Rovaniemellä asuneen nuoren miehen seurustelusuhde päättyi toisen osapuolen päätöksestä. Pari viikkoa myöhemmin tyttö kertoi Tuiskulle olevansa raskaana, mutta väitti ettei tämä ollut lapsen isä. Vuosien kuluttua kuitenkin selvisi, että lapsi oli Tuiskun.