Antti Tuiskun selästä löytyi kasvain: ”En mie voinut kertoa totuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Antti Tuisku on parhaillaan pitkällä tauolla, jonka aikana hän ryhtyy muun muassa opiskelemaan Tampereella. Poptähden elämää luotaavassa Antti Tapani -kirjassaan Tuisku paljastaa taannoisen uutisen, joka pysäytti hänen elämänsä kertaheitolla.

Tammerfest 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara

Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aron toimittamassa elämäkertakirjassa Tuisku kertoo sairastelustaan, jonka seurauksena hänen selästään löydettiin lopulta kasvain. Antin mökkireissu päättyi Lapissa yllättäen sairaalaan, kun rajut niskakivut saivat hänet tuupertumaan vessan lattialle. Ystävä nosti hänet pystyyn ja Tuisku kuljetettiin lähimpään sairaalaan tutkimuksiin.

Tutkimusten seurauksena Tuisku joutui lentämään tutkimuksiin Helsinkiin, jossa hänen selästään löytyi magneettikuvauksissa kasvain oikeanpuoleisen lapaluun ja selkärangan välistä. Myöhemmin se osoittautui kaikeksi onneksi hyvänlaatuiseksi. Tuisku muistelee kirjassaan tilanteen pysäyttäneen koko tiimin hetkeksi.

Tammerfest 2017, Antti Tuisku, Kuva: Stara

– En mie voinut kertoa totuutta. Lehdet olis alkaneet repiä otsikoita ja spekuloida, että joudunko perumaan keikkoja, Antti Tuisku kertoo kirjassaan.

Terveysongelmat varjostivat kevään kiertuetta muutenkin, sillä Tuisku menetti esimerkiksi äänensä harjoituksissa. Sen seurauksena yhdessä konsertissa jouduttiin käyttämään taustanauhaa. Lääkärissä äänihuulista löytyi verenpurkauma, joka johti päiväkausien laulu- ja puhekieltoon.