Halpaketjun viski valittiin maailman parhaaksi – pullo maksaa alle 20 euroa

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Saksalainen halpaketju Aldin liikkeitä on 15 eri maassa. Kauppa on tunnettu etenkin sen omista alkoholijuomistaan, jotka ovat voittaneet vuosien varrella lukuisia kilpailuja alkoholituotteiden paremmuudesta. Nyt voittopysti ojennettiin kahdelle Aldin viskille.

Lidl-kauppaketjun pahin kilpailija Aldi on voittanut kaksi kultamitalia viskikategoriassa aiemmin tänä vuonna. Yhtiön myymä Highland Black Scotch Whisky ja Islay Single Malt Scotch Whisky on valittu maailman parhaimmiksi. Molempien tuotteiden hinnat ovat 20 euron molemmin puolin, Esquire uutisoi.

Aldi on yksi maailman suurimmista halpahalliketjuista. Aldi tunnetaan erityisesti sen edullisista hinnoistaan myös alkoholin myymisen suhteen. Ketjun myymät tuotteet ovat kuitenkin saaneet arvostusta korkeasta laadustaan ja hienostuneesta maustaan. Suomessa ei ole Aldia, eikä maassamme saa myydä vahvoja alkoholituotteita ruokakaupoissa niin kuin monessa muussa sivistyneessä länsimaassa.