Kissa nauttii rapsutuksista – Halloween-koriste pääsi heti hyötykäyttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat ja koirat ovat yleensä hyvin hellyydenkipeitä ja persoja silittelylle ja rapsuttelulle. Sen vuoksi ne osaavatkin monia hyviä keinoja, joiden avulla ne onnistuvat saamaan omistajansa huomion kiinnittymään kokonaan niihin.

Verkossa nähdään paljon huvittavia videoita, joissa nähdään miten lemmikit kerjäävät rapsutuksia omistajiltaan. Tällä kerralla huvittavalla YouTube-videolla nähdään kuitenkin kissa, joka nauttii Halloween-koristeen antamasta rapsutuksesta.

Kissan omistajat ovat kuvanneet videolle tilannetta, jossa kissa nautiskelee Halloweeniksi ostetun tekokäden antamasta rapsutuksesta. Tekokäsi on aseteltu kissan takapuolen päälle, ja se alkaa liikutella sormiaan kun omistajat laittavat käden toiminnot päälle.